Coaching
&
Training

Coaching & Training

Coaching en Training

Wij coachen organisaties, ondernemers, teams of individuen in hun behoefte aan groei en ontwikkeling. Wij gaan aan de slag met passende trainingen en doen een competentietest. Wij geloven namelijk dat het leren kennen van je competenties een absolute meerwaarde is en je inzicht geeft waar je wel en niet goed in bent op jouw persoonlijke niveau. Door teams te bouwen op basis van competenties krijg je alle kwaliteiten in je team op het gewenste niveau. Of het nu gaat om verkoop, persoonlijke groei of uw teamtraining, dan helpen wij u graag.

Individuele coaching

Niet alleen voor teams, ook voor individuele werknemers bieden wij coaching trajecten aan. Daarbij werken we met het GROW-model, dat hieronder weergegeven wordt. Naar aanleiding van een specifieke onderzoeksvraag stelt de coach een SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden) programma samen. Onze competentietest is in dit geval een uitstekend startpunt.

Team coaching

HypoVisie Noord helpt teams van medewerkers om beter te functioneren. Dat doen we door middel van coaching en training. Dit kan op een laagdrempelige manier in de vorm van een gezellig teamuitje als start via ons andere bedrijf De Laat Teamuitjesmakelaar, www.teamuitjesmakelaar.nl , waarbij collega’s dankzij verschillende opdrachten elkaar beter leren kennen. Ook kan het gaan om meer serieuze coaching trajecten, waarbij teams samen in gesprek en aan de slag gaan. Deze trajecten worden op maat gemaakt.

HypoVisie Noord is gespecialiseerd in trainingen van teams en MT teams.

HypoVisie Noord is getraind door de experts van Iscreen voor het beoordelen van onze assessments. Hiervoor volgen onze medewerkers elke twee jaar een opleiding.

HypoVisie Noord: dé partij voor coaching en training

Overige diensten

Bekijk ook onze andere diensten:

Consultancy
Interim
Bedrijfsontwikkeling
Assessments
Kwaliteitsmanagement

0522 - 476 388

Ma - vr: 09.00 - 17.00

Stel uw vraag

Bel mij terug

Maak een afspraak

WhatsApp Chat
Versturen

Bel mij terug

Maak een afspraak

Stel uw vraag