Kwaliteits
management

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Wat is de definitie van kwaliteitsmanagement:

“Kwaliteitsmanagement is een tak van het management. Zij streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, productieproces, dienst of organisatie. Kwaliteitsmanagement is geen afgebakend vakgebied, maar komt terug in alle delen van een onderneming.  (Bron Wikipedia)

Kwaliteitsmanagement is een manier van managen en organiseren gericht op continu verbeteren van product, productieproces, dienst of organisatie. Het betreft alle onderdelen van het managen van een organisatie. Kwaliteitsmodellen en instrumenten helpen maar in de kern betreft het houding en gedrag van medewerkers en managers gericht op continue verbetering van de kwaliteit. Denk hierbij aan b.v. ISO certificering en Zorginstellingen. HypoVisie Noord helpt u bij de voorbereiding op de certificering van uw keuze.

Kwaliteit is voor de gehele organisatie belangrijk en iedereen zou zich hier ook bewust van moeten zijn. Om dit te bereiken is training van medewerkers, leidinggevende en directie noodzakelijk. In eerste instantie lijkt het een grote investering maar eenmaal een goed en gedegen kwaliteitssysteem zal kosten besparen en verspillingen voorkomen.

HypoVisie Noord kan hier in van meerwaarde zijn en onze visie op kwaliteit is dat doen wat nodig is en met elkaar bewust worden van wat dit op kan leveren.

Graag gaan wij met u de uitdaging aan en kijken wij samen met u naar uw wensen. Het leveren van kwalitatief hoge producten en diensten willen we tenslotte allemaal.

HypoVisie Noord: dé partij voor kwaliteitsmanagement

Overige diensten

Bekijk ook onze andere diensten:

Consultancy
Interim
Bedrijfsontwikkeling
Coaching & Training
Assessments

0522 - 476 388

Ma - vr: 09.00 - 17.00

Stel uw vraag

Bel mij terug

Maak een afspraak

WhatsApp Chat
Versturen

Bel mij terug

Maak een afspraak

Stel uw vraag